CAFETARIA ISTANBUL BEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2302 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Istanbul Beek. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 23:44 Fantastic food
29 jan 2023 om 10:13 Lekker kapsalon gehad weer
28 jan 2023 om 2:40 Weer lekker gegeten en het eten was snel klaar!!! Ik werd zelfs gebeld dat ik het eten eerder kon komen halen dan de aangegeven tijd op thuisbezorgd!!
27 jan 2023 om 12:12 Eten was goed zelden zo warm me eten ontvangen voor herhaling vatbaar
25 jan 2023 om 2:05 Thank you, the food was great as always)
23 jan 2023 om 8:54 Slechte bezorging, lekker eten maar ik heb 60 min langer moeten wachten. Belachelijk, ik moest bellen en toen pas gingen ze de bestelling maken. Zal er niet snel weer bestellen
23 jan 2023 om 5:27 Bezorgtijd 2 uur (bestelling vergeten). Eten ok maar echt veel te duur tov anderen. Eerste en laatste keer.
22 jan 2023 om 22:15 Bijna anderhalf uur gewacht. Gebeld nu een dik uur, daarna nog een kwartier gewacht. Eten was lauw en smakeloos, dus niet voor herhaling vatbaar helaas.
22 jan 2023 om 21:02 1,5 uur moeten wachten. Als je belt hangen ze op. Pizza waren ook zeer matig voor wat je betaald...
22 jan 2023 om 20:57 1,5u gewacht op bestelling en 1 deel van de bestelling klopte niet.. verder lekker gegeten en het was wel nog warm :)
22 jan 2023 om 20:06 Waiting more than 2h,when you are ordering such a fast food as kebab is just not acceptable.Ordered 17:25,confirmed time 18:25 and actual arrival 20:05. Quality of food was not worth of such long waiting time. First and last time I’ve ordered here.
22 jan 2023 om 19:49 1,5 uur gewacht op het eten. Pizza beetje smakeloos, heel veel kaas en geen krokante bodem. De kebab was een beetje droog.